dijous, 23 d’octubre del 2008

L’audiència se’ns queixa (II): Prenem nota


Tenim una audiència molt exigent... I que així continuï!
Aquesta setmana hem tingut moltes crítiques sobre moltes coses...
Estem saturats, però com veieu ens ho apuntem, i ho anem solucionant...
Primer de tot, com podeu veure, la Ma Jose (la que te bon gust dels desastres!), ha modificat el format del Blog: per mi també ha estat una sorpresa molt agradable! I ara es veu molt millor les lletres (ens havien arribat comentaris de que no es llegien prou bé... Upsss...)
El programa anterior, anava sobre LA TARDOR!
Resulta que no va quedar prou clar, ni fent el programa ni en el post del Blog (El programa es culpa dels desastres, el Blog només meva... Sorry!)
El telèfon de Radio Vilamajor es 93 845 03 40: Resulta que el diem al principi del programa, i si algú es connecta més tard (com passa), ja no pot trucar perquè no se sap... Aquesta nit el repetirem 1000 vegades!
La tardor és l’època per excel•lència dels boletaires: No podíem deixar de parlar d’ells...
Potser ens en vam enriure una mica d’ells, però com diu la meva companya Sílvia, sempre "des de el carinyo i la humilitat"...
Per cert, que també ens van dir que els boletaires duen "cistells" i no "cistelles"... Crec que vam dir cistells, però l’audiència mana, i si ens ho comenten, es que així ho vam dir...
També hi va haver crítiques bones i constructives, com que es van divertir molt escoltant el programa, i que resulta que el Ninis és la veu sensual de Ràdio Vilamajor... (Quina sorpresa! Naturalment van tenir unes copes pagades al Barrock el dissabte al vespre...)
Bé, anem millorant...
Aquesta setmana segur que el programa només te crítiques bones...
No us el perdeu, parlem dels nostres estimats avis... La nostra gent gran! (Nota: Tema del dia = LA GENT GRAN ELS NOSTRES AVIS)
Ens veiem en antena, ja sabeu, al 95.2 de la FM o a www.radiovilamajor.com (Si nens, ens podeu escoltar per internet), avui dijous de 21h a 22h, demà divendres de 12h a 13h, o el diumenge de 15h a 16h.
En fin Pilarín: Prepareu-vos companys!!!!