dimecres, 4 de març del 2009

Setmana del Teatre

L’equip del "Quin Desastre!", a més d’esforçar-se i treballar per portar a terme aquest gran programa, té entre altres aficions com la música o el teatre.
Dintre de la música tenim que, per exemple, el timbaler és membre del grup Fotat, del qual, com molt be sabeu, en teniu un link aquí al blog, o be que tots tres membres formem part dels Gegants de Sant Antoni de Vilamajor.
Una altra de les aficions és el teatre, i en aquest sentit va el post d’avui.
Aquest cap de setmana passat sembla que va ser el cap de setmana del teatre.
Ja ho varem veure en la recuperada secció del programa "Agenda Desastre!", on varem dir que hi havia teatre dissabte, diumenge, i a més es podia triar. Dissabte a Vilanova del Vallès, Granollers i Sant Celoni, i diumenge a Llinars del Vallès, Montgat i La Garriga.
Així doncs, perquè veieu que recomanem allò que fem o ens agradaria fer, dissabte varem repartir-nos, i uns varem anar a Girona, i els altres a Vilanova del Vallès a veure teatre.
A Vilanova varem anar a veure "Medea" d'Eurípides, un clàssic grec.
El grup de teatre de Vilanova, és un grup amateur, però amb anys d’experiència. Només podem dir elogis cap als actors. La veritat es que en cap moment varem tenir la sensació d’estar en una obra amateur. Tots ho van fer genial. Així doncs, us recomanem que l’aneu a veure. Properament aniran a representar-la a Montgat. Ja us informarem del dia. Així doncs, felicitar a tothom de "Medea", i en especial als dos protagonistes, la Laura i el Jordi, i sobretot a l'Ariadna per la bona estona de teatre que ens van fer passar.
L’altre obra, a la que varem anar l’equip al complert, va ser "Aquí no paga ni deu", representada el diumenge a la tarda a Llinars del Vallès, per el grup de Sarrià de Ter.
Aquesta obra va ser tot el contrari que "Medea".
Mentre Medea és una tragèdia, aquesta es una comèdia.
La representació va estar molt bé, i sobretot varem riure molt. Es un vodevil ple de situacions absurdes i divertides molt ben resoltes, i ben treballades per el grup.
I per acabar la setmana del teatre, ja només acabar felicitant l'Anna, que a més d’amiga, és la directora del nou grup de teatre que s’està formant a Sant Antoni, i del qual també participem.
Per celebrar-ho, aquest dimarts dia 3 al vespre (dia del seu aniversari) ens varem trobar els components d’aquest nou grup de teatre, amb el grup de teatre del CRIC de Montgat (també teniu un link aquí al blog) on la nostra Anna hi porta tota la vida.
La trobada va ser molt divertida, i del tot profitosa!
Quan comences, els consells de la gent que porta anys treballant, sempre és ben rebut...
I més si qui t'ho diu son amics...
[David, Karlus, Jordi, Judith, Anna, germana Esther (ups...), Esther, Maria, Natasha, Reme, Kurtera, Esteve, Vane, Marta, Ana Mari, Manel, Xavi, Ma Jose, Lluís...]
Felicitats Anna!