divendres, 14 de novembre del 2008

REGALEM DUES ENTRADES


Les dues entrades son per al concert del proper dissabte 22 de Novembre a 21:00h a la Sala Be Good de Barcelona.
Hi actuaran BELLA SUICIDA + RAMI + CLIPER.
Com ja sabeu aquestes entrades son les que ens va donar el Ricard Mañé, conductor del nou programa de Radio Vilamajor Vilama&Rock, els dissabtes a la tarda de 19h a 20h.
Les entrades les donarem el proper dijous 21. Per aconseguir-les ens podeu enviar un mail a quindesastre@radiovilamajor.com indicant el vostre nom i telèfon, per poder-vos localitzar, o bé ens truqueu el mateix dijous al programa.
El Ricard Mañé també es el propulsor del Festival Vilama&Rock, que es celebrarà el proper estiu a Sant Antoni.
En l’entrevista que varem fer-li en directe, ens va explicar com aniria això del festival Vilama&Rock. Hi haurà una sèrie de concerts classificatoris, en que a cada concert hi actuaran 3 grups. Dels tres grups el públic decidirà quin es el millor. Els guanyadors de cada concert, participarà en el festival del proper estiu Vilama&Rock.
El primer dels concerts classificatoris es aquest dissabte 29 de novembre.
Quina xerrera te el tio! Ens ho va explicar tant i tant bé, que ens varem quedar tots bocabadats...
El programa d’ahir va ser molt entretingut.
Varem parlar del Aniversaris.
Aquesta setmana hem tingut l’aniversari de la Maria i de l'Esteve, i demà dissabte, tots cap a casa l'Esteve, a celebrar-ho.
A més, dissabte passat va ser l’aniversari del Miquel, i li van fer una súper festa sorpresa al Piano Blau...
En fi, que el tema va donar per molt.
Varem tenir un primer susto inicial. En Timberland, va fer de les seves, i després de dir el telèfon, afegeix: "Qui truqui ara mateix guanyarà un viatge a Playa Bavaro..." i als dos segons començà a sonar el telèfon! Un tal Ramon, que trucava per el viatge a Playa Bavaro... Quan es va enterar que era una broma, va començar a dir que això era publicitat enganyosa, que ell volia el seu viatge...
Al final, resultava que era el Sergi, i varem poder-ho solucionar amb un JiJiJi, un JaJaJa, i un "era broma home!"...
Ja ens veiem Els Desastres, trencant la guardiola per pagar el viatge...
Al final un programa molt dinàmic i divertit...
Ens ho varem passar molt bé, que això es lo important...
Últimament, els components del Quin Desastre, tenim un estrany síndrome, i és que ens sembla que tot el que fem als programes, després ho veiem en altres mitjans. I potser direu, que no és d’estranyar, si per exemple parlem de la castanyada, just abans de la castanyada, o el dia que parlem de crisis, quan tothom parla de crisis...
La cosa sorprèn més quan per exemple, ahir parlem d’aniversaris, i avui a radio FlaixBack parlen d’aniversaris (això ja ens havia passat!)... El pitjor de tot, és la pel•lícula "Disaster Movie": A més d’agafar-nos el nom, ens agafen la sintonia del Programa "Stop the rock..." com a cançó principal!!!
Ara ja no sabem si ens passa com a les embarassades, que van per el carrer i només veuen altres embarassades, o bé es que potser no triem tant malament els temes i les músiques...... MMM... Segur que es la primera, i es com qui s’acaba de comprar un cotxe, i després només veu cotxes nous!
En fin... Animeu-vos i participeu!